Szeretnénk, ha a Doktor Plusz az egész család rendelője lenne, ahol a mindenki jól érzi magát. Ezért rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a családok számára fontos szempontokat szem előtt tartva kényelmes környezetet, élményutat alakítsunk ki. Büszkék vagyunk rá, hogy a Doktor Plusz Családbarát Szolgáltatóhely minősítéssel rendelkezik, melyet a családbarát szolgáltatások kiválósága alapján, helyszíni ellenőrzés során állapítanak meg.


    A Családbarát Szolgáltatóhely minősítés nem csupán elismerés, hanem kötelezettségvállalás is a család minden tagja felé. Tudjuk, hogy a gyermekkel történő orvoslátogatás gyakran stresszes mind a szülők, mind a gyermekek számára, ezért igyekszünk egy olyan légkört teremteni, ahol a család minden tagja nyugodtan és kényelmesen töltheti az időt, miközben szakértő gondoskodásban részesül.


    Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb intézkedéseket, melyeket megvalósítottunk annak érdekében, hogy minden családtag számára a lehető legjobb élményt biztosíthassuk:

    1. Parkolás: A Doktor Plusz parkolója és kertje a főúttól biztonságosan elkerített. A parkolóban családbarát parkolóhelyek és kerékpártárolók állnak rendelkezésre

    2. Babakocsival érkezők: A bejárat babakocsival akadálymentesen megközelíthető, az épületen belül a közlekedés babakocsival szintén akadálymentes.


    3. Tárolási lehetőségek: Rendelőnkben lehetőség van a babakocsi, csomagok, kabátok biztonságos elhelyezésére.


    4. Gyermekbarát mosdó: A kisgyermekek számára gyermek WC ülőke és gyermek mosdó áll rendelkezésre.


    5. Pelenkázás és szoptatás: Rendelőnkben kijelölt pelenkázó helyet, valamint diszkrét, elkülönített szoptatási lehetőséget biztosítunk.

    6. Gyermekbiztonság: A rendelőt úgy alakítottuk ki, hogy az a gyermekek számára is biztonságos legyen, beleértve a váróteremben lévő biztonságos konnektorokat.


    7. Játéksarok és teakonyha: A váróteremben játszósarok és akvárium szolgálja a gyermekek szórakozását, míg a szülők mellettük a teakonyhában ingyenesen kávézhatnak és teázhatnak, hogy hamarabb elteljen a várakozással eltöltött idő.


    8. Fejlődjünk együtt: Szeretettel fogadjuk a pácienseinktől és ügyfeleinktől érkező családbarát intézkedésekkel kapcsolatos kéréseket, javaslatokat, ötleteket. Ezek alapján igyekszünk folyamatosan tovább bővíteni a családbarát intézkedéseink körét.

    Rendelőnk a Családbarát Szolgáltató minősítés mellett Családbarát Munkahely minősítéssel is rendelkezik. A Családbarát Munkahely minősítést olyan munkahelyeknek ítélik oda, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a munkavállalók családi életének támogatására és a munkatársak családi igényeire. Számunkra a munkatársak pozitív élménye legalább olyan fontos, mint a pozitív páciens élmény, hiszen a kettő csak együtt valósítható meg. Hisszük, hogy a boldog és kiegyensúlyozott munkavállalók kedvesebbek, hatékonyabbak és kreatívabbak, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munka és a magánélet egyensúlya megvalósulhasson.