Értékeink

Felkészülten várunk mindenkit

Célunk, hogy az orvoshoz járást kényelmessé, átláthatóvá és kiszámíthatóvá tegyük – ezzel tehermentesítve a hozzánk látogatókat. A Doktor Plusznál így nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy jól átgondolt, gördülékeny folyamatokkal várjuk – az időpontfoglalástól a vizsgálat után felmerülő kérdéseinek megválaszolásáig.

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink nézőpontjának megismerésében. Hiszünk benne, hogy pácienseink igényeit akkor szolgáljuk leginkább, ha a rendelő folyamatait és szolgáltatásait az ő igényeikre alapozva, velük közösen alakítjuk ki és fejlesztjük folyamatosan.

Doktor Plusz értékeink

Hidat képzünk orvos és páciens között

A Doktor Plusznál a gyógyítás a bánásmóddal kezdődik és túlmutat a pirulák felírásán. Orvosaink nem fehér köpeny mögé bújt elérhetetlen szaktekintélyek, hanem együttérző szakemberek, akik betegeikhez és hozzátartozóikhoz odafigyeléssel, nyitottsággal és megértéssel fordulnak.

A betegeinkre nem mint tünetegyüttesekre, hanem mint emberekre tekintünk, akik saját betegségük legjobb ismerői. Orvosaink mindenkit partnerként kezelnek, és Önnel együttműködve keresnek megoldást problémájára.

Figyelünk a gyermekekre

A Doktor Plusznál szinte mindenki gyermeket nevelő családos ember. Pontosan ismerjük a szülői gondoskodásból fakadó szorongást és gyermekeink ismeretlentől való félelmét. Ezzel a tapasztalattal készültünk fel fiatal pácienseink fogadására. A vizsgálat előtt a váróban vagy az udvaron játszhatnak, vizsgálatainkat pedig igyekszünk mindig a körülményekhez képest fájdalommentesen végezni. Orvosaink alaposan elmagyarázzák a gyerekeknek és a szülőknek, mi történik a vizsgálat során, hogy senkit ne érjenek váratlan meglepetések.

Folyamatosan fejlődünk

A Doktor Plusznál mind emberileg, mind szakmailag felkészült csapat dolgozik. Személyesen és telefonon egyaránt tapasztalt, segítőkész kollégák fogadják, akikre minden helyzetben számíthat. Orvosaink hisznek a folyamatos szakmai megújulás szükségében és motiváló erejében, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig naprakész válaszokat tudjanak adni felmerülő kérdéseire.

A legújabb technológiákra támaszkodunk

A gyógyszerkutatási projektjeinken keresztül ismerjük a vezető orvostechnikai megoldásokat. Műszereinket ezen tapasztalatunk segítségével választottuk ki, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőséget nyújthassuk. Fejlett eszközeink Önnek kényelmesebb vizsgálatot, orvosainknak hatékonyabb döntés támogatást biztosítanak.