Dr. Zentai Bernadett

Infektológia

Dr. Zentai Bernadett

Infektológia

Dr. Zentai Bernadett

Infektológia

szerda: 14:00-16:00

Dr. Zentai Bernadett vagyok, infektológus szakorvos, 3 fiú édesanyja. A munkám során legfontosabbnak a megelőzést tartom, a preventív medicinát, emiatt is tartok gyermekeknek felvilágosító órákat a fertőző betegségekről. Fontos számomra, hogy egy olyan családbarát rendelőben dolgozhatok, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a páciensekkel való bánásmódra és a rendelői jó élmény kialakítására. 2021 óta nem dolgozom fekvőbeteg ellátó intézményben, de szakmám iránti kötődésem töretlenül fennáll, fő érdeklődési köröm a húgyúti infekciók.

Infektológia

2006-ban szereztem orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános orvostudományi karán. Ezt követően szakképesítésemhez szükséges gyakorlati időt a Semmelweis Egyetemen, a DPCK Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet gyermekinfektológia osztályán, majd a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Infektológiai osztályán töltöttem. Infektológiai szakvizsgát 2017-ben szereztem.

"Valószínűleg az jelzi a legjobban az orvos minőségét, hogy mennyi időt szán rád a legelső vizit alkalmával." Charles Poliquin

Árak

Infektológiai szakvizsgálat

24.000 Ft

Infektológiai szakvizsgálat Sanitas kedvezménnyel

21.600 Ft

Kontroll vizsgálat

18.000 Ft

Receptírás (kizárólag gondozott betegeink részére)

4.000 Ft

Védőoltási konzultáció

24.000 Ft

Védőoltási kontroll konzultáció

11.000 Ft